foto

Alexandra Marejeva

  • nar. 12.3.1986 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pár
2013 Odnoklassnicy (TV film)
2012 Koma (TV film)

TV seriály

2018 Dinozavr (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
Oščupju v polděň. Časť 1 (E05)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
2014 Pisma na stěkle (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Za čertoj (S02E21)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Bezuprečnoje alibi (E22)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Lož (S02E20)
Čužoj rajon (TV seriál)
Igra (S03E10)
Šaman (TV seriál)
Krovnyje uzy (S02E01)
2012 Chvost (TV seriál)
Čužoje sčastě (E12)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Foling in lav (S03E04)
Litějnyj (TV seriál)
Gamlet (S07E21)
Poputnoje zadanije (S07E11)
Smerť za kadrom (S07E09)
2011 Format A4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky