foto

Alexandr Sajutalin

  • nar. 26.10.1963 (55 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva
2018 Špion №1
2007 Belaja strela (TV film)
2003 Russkij specnaz
1999 Tonkaja štučka
1996 Vaska Nechměviset

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (E04)
Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
Licom k licu (S03E19)
Razvod (S03E18)
další epizody (15)
2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Eto byl ty (S02E28)
další epizody (19)
2016 Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
Kuklovody (S10E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov dolžna byť sčastlivoj (S16E03)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (24)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Koma (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Urok chimii (S02E05)
Razvědčicy (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Mesť (S01E06)
Vozvraščenije (S01E05)
Vlasť (S01E03)
další epizody (4)
Litějnyj (TV seriál)
Dorožnaja petlja (S07E29)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
V podvodnom plenu (S05E28)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Nagrada (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Pod prikrytijem (S04E01)
2009 Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Perevertyš (S03E23)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obratnyj otsčet (S01E02)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Portret baroněssy (S06E03)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Ženskij roman (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otcy i děti. Časť 2 (S04E16)
Otcy i děti. Časť 1 (S04E15)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky