foto

Dmitrij Solovjov

  • nar. 6.11.1982 (38 let)
    Krasnodar, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Babuška ljogkogo poveděnija
2016 O čjom molčat francuzy
2015 Goroskop na udaču
2013 Je těžké být bohem
Osobyj slučaj
2012 Ispaněc
2009 Taras Bulba

TV seriály

2020 Pervyj otděl (TV seriál)
2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
Lichač (TV seriál)
Zvjozdy i lisy (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Ničja (S04E04)
2018 Ogněnnyj angel (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (S01E06)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Posledňaja večerinka (S01E42)
Čužoje lico (TV seriál)
Zamok s sekretom (E05)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kiberšpion (S03E03)
2015 Ispaněc (TV seriál)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ničego ličnogo - tolko bizněs (S01E06)
Šuler (S01E05)
Žalosť (S01E04)
Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Rasplata (S01E51)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Šef (TV seriál)
Rasšifrovka (S03E11)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Pervyj uroveň (S09E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Podvodnyje kamni (S15E05)
2014 Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Letnij lager (S02E30)
Diggery (S01E27)
Pepel (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
Šaman (TV seriál)
Něvesty (S02E08)
Vypusknicy (S02E07)
Mečta (S02E06)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Lovuška (S02E12)
Kraža (S02E02)
Litějnyj (TV seriál)
Sindikat (S07E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děmbel (S12E35)
Zasada (S12E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky