foto

Ingrid Donnadieu

  • nar. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Má dáma s kamélií
2016 À fond
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2006 Zmije

TV seriály

2015 Contact (TV seriál)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Noces de toile (S06E01)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2007 Hôpital, L' (TV seriál)
2006 Alice a Charlie (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Alésia: Poslední bitva (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky