foto

Michael Cronin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Sight Unseen
2008 Seventh Moon
2006 Uneseni

TV seriály

2012 Amišská mafie (TV seriál)
WakeBrothers: Bráchové na vlnách (TV seriál)
2010 Nebezpečné pobřeží (TV seriál)
2009 Popravdě řečeno (TV seriál)
2008 Brooke Knows Best (TV seriál)

Dokumentární

2020 Cultivating the Wild
2014 Divoká Florida (TV film)
2012 Horalové (TV seriál)
Letiště 24/7: Miami (TV seriál)
2011 Most Eligible: Dallas (TV seriál)
2008 My Big Redneck Wedding (TV seriál)
2002 My Father's Son

TV pořady

2015 Válečníci z Tichomoří (TV pořad)
2014 Pohotovost pro exotická zvířata (TV pořad)
2011 Výrobci zbraní (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky