foto

Henry Oscar

  • nar. 14.7.1891
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.12.1969 (78 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Dlouhé lodi Vikingů
Murder Ahoy
1962 Lawrence z Arábie
1960 Draculovy nevěsty
Foxhole in Cairo
Oscar Wilde
1959 Podvržený zločin
1958 Secret Man, The
Spaniard's Curse, The
1957 The Little Hut
1956 Vojínův postup
1955 It's a Great Day
1954 Beau Brummell
Diplomatic Passport
1953 Martin Luther
1952 The Promise
1950 Prelude to Fame
Twelve Thousand (TV film)
Černá růže
1949 The Bad Lord Byron
1948 Bonnie Prince Charlie
House of Darkness
Idol of Paris
It Happened in Soho
Rivals, The (TV film)
1947 Dokonalý zločin
Everyman (TV film)
Just for Fun (TV film)
Love from a Stranger
Mrs. Fitzherbert
The Amazing Dr. Clitterhouse (TV film)
1943 Squadron Leader X
1940 Dead Man's Shoes
Spies of the Air
Tilly of Bloomsbury
1939 Dark Lady of the Sonnets, The (TV film)
Inquest
L'avare (TV film)
Man of Destiny, The (TV film)
North Sea Patrol
Saint in London, The
Čtyři péra
1938 The Terror
1937 Osudná cesta
Požár nad Anglií
Who Killed John Savage?
1936 Dishonour Bright
Love in Exile
Man Behind the Mask, The
Spy of Napoleon
Szenzáció!
1935 Case of Gabriel Perry, The
Father O'Flynn
Me and Marlborough
Night Mail
Sexton Blake and the Bearded Doctor
The Tunnel
1934 Brides to Be
Love, Life and Laughter
Muž, který věděl příliš mnoho

TV seriály

1968 Sherlock Holmes (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Thorský most (S02E09)
1967 St. Ives (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
1963 Epitaph for a Spy (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Gay Cavalier, The (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Treasure Island (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Life with the Lyons (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1952 Happy and Glorious (TV seriál)
1951 Sherlock Holmes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1937 Theatre Parade (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.
1940 Mein Kampf - My Crimes - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky