foto

Hunter von Leer

  • nar. 3.4.1944 (75 let)
    Terre Haute, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Seznam dnů (TV film)
2002 The Round and Round
1995 Cizinka
1992 Superpilot
Trancers III
1989 Under the Boardwalk
1988 Kšeft za všechny prachy
1987 Talking Walls
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1983 Making of a Male Model (TV film)
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1981 Halloween 2
History of the World: Part I
Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Muži ocele
1978 Dobrmani připraveni k smrti
1977 Deadly Game (TV film)
Panic in Echo Park (TV film)
The Girl in the Empty Grave (TV film)
Závrať naruby
Černá neděle
1976 Bitva o Midway
Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
Zastavení na Missouri
1975 Framed
Masakr v Kansas City (TV film)
Promise Him Anything (TV film)
Sky Heist (TV film)
1974 Trapped Beneath the Sea (TV film)
1973 A Brand New Life (TV film)
Cahill, U. S. marshal
Executive Action
Sicilské nešpory
1972 Postrach na kolečkových bruslích
1971 Thief (TV film)

TV seriály

1999 Západní křídlo (TV seriál)
A Proportional Response (S01E03)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Sara (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace