foto

Glenn Kershaw

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1988 Night Train to Kathmandu, The (TV film)
1983 Somewhere, Tomorrow

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Miasma (S13E14)
Cure (S13E13)
Bad Moon on the Rise (S13E12)
další epizody (5)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Falešná vlajka (S13E09)
Neonový ďas (S13E08)
Prach a kosti (S13E07)
další epizody (23)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (20)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
Internal Affairs (S11E09)
Awake (S11E08)
další epizody (23)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (23)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Caller (S09E10)
Strange Fruit (S09E09)
další epizody (24)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Lesson (S08E10)
Magnificent Light (S08E09)
další epizody (25)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (22)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Co se děje doma (S06E10)
Do lesů (S06E09)
další epizody (23)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (25)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Svůdce (S04E09)
další epizody (20)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (22)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (7)

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Vyhnanec (TV film)
1995 Kecy o ženskejch
1994 A Kiss Goodnight (TV film)
Horses and Champions
1993 Body of Influence
Hříchy noci
1992 Prsten smrti
Smrtelný sport
Téměř těhotná
1990 Osud z nebes
1988 Night Train to Kathmandu, The (TV film)
1983 Anna to the Infinite Power (TV film)
Somewhere, Tomorrow

TV seriály

2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Král rybářů: Druhá část (S02E01)
Král rybářů: První část (S01E22)
Tajemství a lži (S01E21)
další epizody (12)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Populární děti (S01E10)
Vyšinutý (S01E09)
další epizody (10)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
další epizody (12)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
další epizody (22)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Spirit (S05E10)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Fury (S05E08)
další epizody (22)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Ladies' Day (S04E08)
další epizody (24)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
další epizody (20)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Run of the Mill (S02E09)
Know Thyself (S02E08)
další epizody (23)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
History of the World (S01E08)
Impulse (S01E07)
další epizody (9)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Twisted

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Flesh and Blood (S14E10)
300 (S14E01)
Cure (S13E13)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Do akce (S13E01)
Red Light (S12E22)
Spencer (S12E13)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Crimson King (S12E01)
The Storm (S11E22)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Target Rich (S11E07)
The Job (S11E01)
The Hunt (S10E23)
další epizody (5)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
X (S10E01)
Demons (S09E24)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Inspiration (S09E01)
The Replicator (S08E24)
další epizody (4)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Silencer (S08E01)
Run (S07E24)
True Genius (S07E11)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
It Takes a Village (S07E01)
Tajemství mořského dna (S06E23)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Do lesů (S06E09)
Řezník se vrací (S06E03)
Internet je věčný (S05E22)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prázdný pohled (S05E06)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bratrstvo ve zbrani (S04E10)
Vykupitel (S04E02)
Lo-Fi (S03E20)
další epizody (4)
2007 Army Wives (TV seriál)
Rules of Engagement (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dědictví (S02E22)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace