foto

Kumi Takiuči

  • nar. 21.10.1989 (31 let)
    Toyama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kamata zensókjoku
Underdog
Yuko No Tenbin
2019 21 seiki no onna no ko
Kakó no futari
The Interpreter
2018 Koko wa taikucu mukae ni kite
2017 Blue Hearts ga kikoeru
Kanodžo no džinsei wa mačigai džanai
2016 Joru, nigeru
Nihon de ičiban warui jacura
2015 Bar Kamikaze: Gomakaši drive
2014 Jokotawaru kanodžo
2013 Greatful Dead
Keshigomuya
Sajonara keikoku

TV seriály

2020 Kjóen NG (TV seriál)
Tokubecuhen (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Koi suru hahatači (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (8)
Tak pravil Kishibe Rohan (TV seriál)
D.N.A (E03)
Kušagara (E02)
Fugómura (E01)
2019 Nagi no oitoma (TV seriál)
Nagi, oitoma šúrjó! (E10)
Nagi, Džindži, kazoku o reset suru (E09)
Zutto anata ga suki datta (E08)
další epizody (10)
Zombi ga kita kara džinsei micumenaošita ken (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Rabuho no Ueno-san (TV seriál)
2016 Toge: Šóšimin Kuranaga Harujuki no gjakušú (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Busu to jadžú (TV seriál)
Wakakozake (TV seriál)
2014 Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2012 Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky