foto

Jason Manuel Olazábal

  • nar. 14.10.1973 (47 let)
    Santa Maria, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Escaping My Stalker (TV film)
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2008 This Is Not a Test
2006 Spojenec
2003 Mizerové II

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Bad Alibis (S01E05)
Family Ties (S01E04)
Rip City Dicks (S01E03)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Spravedlnost podle Lea Getze (S03E04)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
100 (S03E04)
Konec známého světa (S03E03)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Crossroads (S01E20)
Devious Maids (TV seriál)
She Done Him Wrong (S03E06)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac Kills His Dad (S10E07)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Sedmá velmoc (S05E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Prezídium (S06E03)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Side Effects (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Štěstí ze zastavárny (S14E06)
2012 Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Growing Pains (S03E04)
Smells Like Winner (S03E01)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Policistka na odstřel (S01E09)
Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
What Lies Beneath (S02E19)
The Buddy System (S02E13)
další epizody (4)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
If Only... (S02E09)
I Won't Dance, Don't Ask Me (S02E05)
další epizody (8)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno nejlepší (S09E08)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
All's Fair in Love, War and Gymnastics (S01E08)
Between a Rock and a Hard Place (S01E06)
další epizody (6)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Spear of Destiny (S04E13)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jasné jako facka (S03E07)
další epizody (9)
2007 Dr. House (TV seriál)
Správná věc (S04E02)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Britský nápadník (S08E15)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tichý zabiják (S07E05)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dar (S03E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
House Calls (S13E21)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ego (S11E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky