foto

Maria Nordenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Stockholm East
2006 Cuppen (TV film)
2004 Älskar, älskar och älskar (TV film)
2000 Pelle Svanslös och den stora skattjakten

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
Insider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky