foto

Kwan-hee Lee

  • nar. 16.1.1956 (65 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Madi (TV seriál)
2008 Nae yeoja (TV seriál)
2005 Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
2004 Hwangtaejaui cheotsarang (TV seriál)
2002 Wigiui namja (TV seriál)
2000 Eommaya nunaya (TV seriál)
1996 1.5 (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky