foto

Noel Johansen

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marrying Mr. Darcy (TV film)
2017 Home for Christmas (TV film)
Land of Smiles
2016 Rufus (TV film)
Thirty-Seventeen
Unleashing Mr. Darcy (TV film)
2015 The Advocate (TV film)
Věčně mladá
2014 Lonesome Dove Church
Primary
Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2008 Barbie a Diamantový zámek
2007 Everest (TV film)
2006 Polibek pod jmelím (TV film)
2005 Val/Val
1999 Moving Target

TV seriály

2019 Wu Assassins (TV seriál)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
2017 Loudermilk (TV seriál)
Highway 10 Revisited (S01E09)
A Girl in Trouble Is a Temporary Thing (S01E01)
Somewhere Between (TV seriál)
One Must Die (E10)
Ghost (E09)
The Fourth Man (E07)
další epizody (6)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Turncoat (S02E11)
Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
We're Gaining a Daughter (S01E05)
Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Nexo Knights (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Real Dead Housewife of Seattle (S02E03)
When Calls the Heart (TV seriál)
Coming Together, Coming Apart (S02E06)
Falling Skies (TV seriál)
Non-Essential Personnel (S05E05)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2012 Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Shattered (S02E10)
2011 Chaos (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Truth Unrevealed (S01E06)
2009 Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Wishful Thinking (S04E08)
2007 Mixed Blessings (TV seriál)
4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Ponoření (S03E18)
Láska je Láska (TV seriál)
Literární předloha (S04E11)
Smallville (TV seriál)
Purpur (S06E13)
2004 D.A., The (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tube Tales: TV's Real Stories (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace