foto

Tomas Michaelsson

  • nar. 28.4.1971 (49 let)
    Nacka, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Spring Uje Spring
2014 Dyke Hard
2013 Ego
2011 Korunovační klenoty
2008 Patrik - věk 1,5
2006 Love and War
2005 27 sekundmeter snö (TV film)
2003 Okamžitý nápad

TV seriály

2020 Chalífát (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Zmizelá (S06E01)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
Smrt v ohni (S05E06)
další epizody (4)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
Pokoj 302 (S05E01)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
I Guds namn (S03E08)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
další epizody (4)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
Flickan i jordkällaren (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky