foto

Denize Karabuda

  • nar. 12.2.1962 (58 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bojovnice
2000 Klepy
1999 Hälsoresan - En smal film av stor vikt
1996 Sånt är livet
1995 Vendetta

TV seriály

2017 Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2001 Agnes (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2008 Pokerface

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Sommaren-85 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky