foto

Denize Karabuda

  • nar. 12.2.1962 (57 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bojovnice
2000 Klepy
1999 Hälsoresan - En smal film av stor vikt
1996 Sånt är livet
1995 Vendetta

TV seriály

2001 Agnes (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2008 Pokerface

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace