foto

John Horsley

  • nar. 21.7.1920
    Westcliff-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.1.2014 (93 let)
    Denville Hall, Northwood, Hillingdon, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mrtvá a živá (TV film)
1994 Stanley's Dragon
1988 Žena, kterou miloval (TV film)
1987 Čtvrtý protokol
1986 Cold War Killers (TV film)
Unnatural Causes (TV film)
1985 Doktor a ďáblové
Podvod (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1968 Limbo Line, The
1967 Un dollaro tra i denti
1966 Where the Bullets Fly
1963 Return to Sender
The Comedy Man
1962 Jigsaw
Night of the Prowler
Serena
1961 Seven Keys
Sinister Man, The
The Secret Ways
1960 Potopte Bismarck!
1959 A Touch of Larceny
Ben Hur
Operation Amsterdam
Wrong Number
1958 Dunkirk
1957 Prodané životy
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Bond of Fear
Circus Friends
1955 Breakaway
Nad námi vlny
The Brain Machine
They Can't Hang Me
Up to His Neck
1954 A Time to Kill
Delayed Action
Destination Milan
Double Exposure
Forbidden Cargo
Lidé z temnot
Mad About Men
Meet Mr. Malcolm
Runaway Bus, The
Seagulls Over Sorrento
1953 Deadly Nightshade
Personal Affair
Recoil
Single-Handed
Terror on a Train
Wheel of Fate
1952 The Frightened Man
The Long Memory
1951 Blackmailed
Encore
The Quiet Woman
1950 Highly Dangerous

TV seriály

1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Smrt pampeliškám (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Campion (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
Snakes and Ladders (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 My Husband and I (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Box of Delights, The (TV seriál)
Kit Curran Radio Show, The (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Chessgame (TV seriál)
1982 Don't Rock the Boat (TV seriál)
Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
Foxy Lady (TV seriál)
L for Lester (TV seriál)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
Holding the Fort (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Leave It to Charlie (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Melissa (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Counterstrike (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1966 Room at the Bottom (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Shadow Squad (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1967 The World About Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace