foto

Siobhan McKenna

  • nar. 24.5.1923
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 16.11.1986 (63 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Doctor Zhivago: The Making of a Russian Epic (TV film) - a.z.
1984 Angels in the Annexe (TV film)
Memed My Hawk
1975 Philadelphia, Here I Come
1965 Doktor Živago
1964 Of Human Bondage
1962 Playboy of the Western World
1961 Král králů
1960 Don Juan in Hell (TV film)
1958 Saint Joan (TV film)
1952 Shadow and Substance (TV film)
1949 Ztracení lidé
1948 Daughter of Darkness
1947 Hladový vrch

TV seriály

1984 Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)

Dokumentární

1965 Bing Crosby in Dublin (TV film)
Zhivago: Behind the Camera with David Lean
1961 Cradle of Genius
1957 The Twentieth Century (TV seriál)

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace