foto

Pavel Kovář

  • nar. 4.5.1976 (42 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak básníci čekají na zázrak
2015 Celebrity s.r.o.
2014 Železná pěst (TV film)
1987 Nejistá sezóna

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Mordparta (TV seriál)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Rapl (TV seriál)
Smrt na lovu (S01E03)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
2014 Vinaři (TV seriál)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

TV pořady

2015 Tchyně (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Patrik
2017 Alterego
2016 Výtah do ZOO (amatérský film)
2002 Zapomeň na Severní pól (amatérský film)
2001 Ozvi se (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Patrik
2017 Alterego
2002 Zapomeň na Severní pól (amatérský film)
2001 Ozvi se (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace