foto

Richard Leech

  • nar. 24.11.1922
    Dublin, Irsko
  • zem. 24.3.2004 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Hrst plná prachu
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
The Shooting Party
1984 Závod se smrtí
1982 Gándhí
1980 Rozbité zrcadlo
1974 Gathering Storm, The (TV film)
Got It Made
Occupations (TV film)
1972 Mladý Winston
1966 Statečný princ donegalský
1965 Life at the Top
1964 Walk a Tightrope
1963 Kasař
Ricochet
1962 Flood, The (TV film)
I Thank a Fool
Milovník války
1960 Melodie slávy
1958 Dublin Nightmare
Horse's Mouth, The
Ice-Cold in Alex
Lady Mislaid, A
Moonraker, The
The Wind Cannot Read
Zkáza Titaniku
1957 Birthday Present, The
Good Companions, The
Nemilosrdný čas
Night of the Demon
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Iron Petticoat, The
It's Never Too Late
1955 Ďáblové v oblacích
Children Galore
The Prisoner
1954 Lease of Life
Misalliance
1953 Kruté moře
1949 Temptress, The

TV seriály

1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
Smiley's People (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Dickens of London (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Fight Against Slavery, The (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Faces (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Paul of Tarsus (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace