foto

Dmitrij Šutko

  • nar. 25.1.1964 (57 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Pervaja ljubov
Samyj lučšij film 2
2008 Vybor mojej mamočki (TV film)
2006 Poločas rozpadu Timofeje Berezina
2005 Ikona (TV film)

TV seriály

2020 Vodovorot (TV seriál)
2018 Ogněnnyj angel (TV seriál)
2017 Altar Tristana (TV seriál)
Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Dom u posledněgo fonarja (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky