foto

Pepe Avila del Pino

  • nar. 1982
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Dios Nunca Muere
The Kindergarten Teacher
2015 Black Dog, Red Dog
Semele
2014 Eu nao digo adeus, digo até logo

TV seriály

2018 Impulse (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Ozark (TV seriál)
Sugarwood (S01E01)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Batallas Latentes

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Batallas Latentes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace