foto

Francisco Gózon

  • nar. 15.4.1964 (55 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 A tökéletes gyilkos
2015 Moje matka a další cvoci v rodině
2011 Kaland
2008 Eszter hagyatéka
2003 Maďarská krása
2000 A leghidegebb éjszaka (TV film)
Naše láska
1996 Szamba

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2017 Világlátó Baltazár

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Kaland
2008 Eszter hagyatéka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky