foto

Dmitrij Ratomskij

  • nar. 15.1.1982 (38 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vojna. Ostaťsja čelovekom
2017 Vzryvnaja volna (TV film)
2013 Zimnij puť
ŽŽ
2012 Andrejka (TV film)
Povezjot v ljubvi (TV film)
2010 Čužaja
2007 Begljanki
Sluha Jeho Veličenstva

TV seriály

2019 Sekta (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
Tretij dolžen ujti (TV seriál)
2017 Parfjumerša 2 (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
Dubrovskij (S02E05)
Pjataja straža (TV seriál)
Schvatka (S03E01)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Moja mama protiv (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
2012 Mať i mačecha (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Svingermanija (S03E03)
2011 Ljuba. Ljubov (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Gaďuka (S01E15)
2006 Bilet v garem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky