foto

Nikolaj Rjabkov

  • nar. 3.2.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sezon posadok (TV film)
2013 Metro
2009 Ivan Hrozný
2008 Ment v zakoně 1: Ochota na avtoritěta (TV film)
2004 Proščajtě, doktor Frejd!
1985 I na kamenech rostou stromy
1982 Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony

TV seriály

2017 Parfjumerša 3 (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
2015 Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 13 (TV seriál)
Ment v zakoně 9 (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sladkaja žizň (S03E10)
Kodex česti (TV seriál)
Toxin (S07E24)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Ment v zakoně 5 (TV seriál)
Verju (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubiť po-russki (S02E20)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kurjer (S04E03)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Rieltor (E72)
Atlantida (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Čudovišče (S02E02)
Zaščita protiv (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kljukva (S04E04)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Transfer na tot svět (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace