foto

Nikolaj Rjabkov

  • nar. 3.2.1946 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sezon posadok (TV film)
2013 Metro
2009 Ivan Hrozný
2004 Proščajtě, doktor Frejd!
1985 I na kamenech rostou stromy
1982 Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Parfjumerša 3 (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
2014 13 (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sladkaja žizň (S03E10)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vystrel v serdce (S09E02)
Kodex česti (TV seriál)
Toxin (S07E24)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Verju (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mesť Kruči (S05E01)
2011 Bežať (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubiť po-russki (S02E20)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kurjer (S04E03)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Ochota na avtoritěta (S01E04)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Rieltor (E72)
Atlantida (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Čudovišče (S02E02)
Zaščita protiv (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kljukva (S04E04)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Transfer na tot svět (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky