foto

Steve Ditko

  • nar. 2.11.1927 (90 let)
    Johnstown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Untitled Spider-Man Homecoming: Sequel - komiks
2017 Spider-Man: Homecoming - komiks
2016 Doctor Strange - komiks
2014 Amazing Spider-Man 2 - komiks
2012 Amazing Spider-Man - komiks
2007 Spider-Man 3 - komiks
2004 Spider-Man 2 - komiks
2002 Spider-Man - komiks

TV seriály

2004 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace