foto

Steve Ditko

  • nar. 2.11.1927
    Johnstown, Pennsylvania, USA
  • zem. 29.6.2018 (90 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2022 Doctor Strange in the Multiverse of Madness - komiks
2019 Spider-Man: Daleko od domova - komiks
2018 Spider-Man: Paralelní světy - komiks
2017 Spider-Man: Homecoming - komiks
2016 Doctor Strange - komiks
2014 Amazing Spider-Man 2 - komiks
2012 Amazing Spider-Man - komiks
2007 Spider-Man 3 - komiks
2004 Spider-Man 2 - komiks
2002 Spider-Man - komiks
1979 Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film) - komiks
1978 Dr. Strange (TV film) - komiks
Spider-Man Strikes Back (TV film) - komiks
1977 The Amazing Spider-Man (TV film) - komiks
1973 3 Dev Adam - komiks

TV seriály

1998 Spiderman (TV seriál) - komiks
Spider Wars, Chapter 2: Farewell Spider-Man (S05E13) - komiks
Spider Wars, Chapter 1: I Really, Really Hate Clones (S05E12) - komiks
1997 Spiderman (TV seriál) - komiks
Secret Wars, Chapter 3: Doom (S05E11) - komiks
Secret Wars, Chapter 2: The Gauntlet of the Red Skull (S05E10) - komiks
Secret Wars, Chapter 1: Arrival (S05E09) - komiks
další epizody (22)
1996 Spiderman (TV seriál) - komiks
Chapter 14: The Turning Point (S03E14) - komiks
Chapter 13: Goblin War! (S03E13) - komiks
Chapter 12: The Spot (S03E12) - komiks
další epizody (18)
1995 Spiderman (TV seriál) - komiks
Chapter 10: The Immortal Vampire (S02E10) - komiks
Chapter 9: Blade the Vampire Hunter (S02E09) - komiks
Chapter 8: Duel of the Hunters (S02E08) - komiks
další epizody (22)
1994 Spiderman (TV seriál) - komiks
Night of the Lizard (S01E01) - komiks
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál) - komiks
1978 Supaidâman (TV seriál) - komiks
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál) - komiks
1967 Spider-Man (TV seriál) - komiks
1966 Iron Man (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky