foto

Steve Ditko

  • nar. 2.11.1927 (90 let)
    Johnstown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Untitled Spider-Man Homecoming: Sequel - komiks
2017 Spider-Man: Homecoming - komiks
2016 Doctor Strange - komiks
2014 Amazing Spider-Man 2 - komiks
2012 Amazing Spider-Man - komiks
2007 Spider-Man 3 - komiks
2004 Spider-Man 2 - komiks
2002 Spider-Man - komiks
1979 Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film) - komiks
1978 Dr. Strange (TV film) - komiks
Spider-Man Strikes Back (TV film) - komiks
1977 The Amazing Spider-Man (TV film) - komiks
1973 3 dev adam - komiks

TV seriály

2004 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
1978 Supaidâman (TV seriál) - komiks
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál) - komiks
1967 Spider-Man (TV seriál) - komiks
1966 Iron Man (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace