foto

Gus Birney

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Here and Now
2017 Darcy

TV seriály

2019 Dickinson (TV seriál)
Pilot (E01)
Jessica Jones (TV seriál)
Alias nemáš zač (S03E02)
2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
Bull (TV seriál)
Jury Duty (S03E02)
2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
The Waking Dream (E09)
The Law of Nature (E08)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unintended Consequences (S19E06)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)