foto

Alexandr Gordon

  • nar. 20.2.1964 (55 let)
    Belousovo, Kaluzhskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ďaďa Saša
2015 Nasledniki
2011 Generation P

TV seriály

2014 Fizruk (TV seriál)
2013 Umnik (TV seriál)
2012 Posle školy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ďaďa Saša
2011 Ogni pritona

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ďaďa Saša

Producentská filmografie

Filmy

2018 Ďaďa Saša

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace