foto

Gordon Jump

  • nar. 1.4.1932
    Dayton, Ohio, USA
  • zem. 22.9.2003 (71 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dismembered
2002 Spolek nezadaných
1999 Příběh psa
1998 Bad Lie
1994 Hořká pomsta (TV film)
1990 V dobrém i zlém
1988 Zkus se přestěhovat
1987 On Fire (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1984 Po maturitě
Second Edition (TV film)
1983 Great Day (TV film)
Just a Little More Love (TV film)
1982 For Lovers Only (TV film)
1981 Big Stuffed Dog, The (TV film)
Midnight Offerings (TV film)
1980 Mr. Krueger's Christmas (TV film) - vyp.
1979 Evidence of Power
Goldie a boxer (TV film)
1978 Maličký
Rodinný lékař
Ruby and Oswald (TV film)
Skateboard
Zuřivost
1976 Sybil (TV film)
1975 Cry for Help, A (TV film)
Návrat Joe Forrestera (TV film)
Starsky a Hutch (TV film)
The Strongest Man in the World
1974 Law, The (TV film)
Ransom Money
1972 Dobytí Planety opic
Rolling Man (TV film)
Trouble Man
1971 The Blue Hour
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
Flareup
Mormon Temple Film

TV seriály

1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Svatba s blbcem (S11E23)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Sister Kate (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Svědomí má dovolenou (S01E09)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 ABC Saturday Comedy Special (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Dr. Shrinker (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
McDuff, the Talking Dog (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Lost Saucer (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Apple's Way (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

TV pořady

1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace