foto

László Horváth

  • nar. 10.2.1943
    Dombóvár, Maďarsko
  • zem. 22.1.1988 (44 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Az angol királynő (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
1987 A Palika (TV film)
Érzékeny búcsú a fejedelemtől
1986 Az aranyifjú (TV film)
Szemet szemért (TV film)
1984 Manželství s volným dnem
Szerelmek (TV film)
1983 Hosszú vágta
Kachní dobrodružství
Visszaesök
1982 Csata a hóban (TV film)
Glória (TV film)
1981 A mérkőzés
Az a szép, fényes nap (TV film)
Dočasný ráj
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Nyitott ház (TV film)
Střepy
Tyranovo srdce anebo Boccaccio v Uhrách
1980 Circus Maximus
Vasárnapi szülök
Vendégség (TV film)
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Věra Angiová
1974 Makra
1972 Lid dosud prosí
Romantika
1971 Agnus Dei
1969 Svěží vítr
Zimní vítr z jihu
1967 Tři noci jedné lásky
1966 Beznadějní
1965 A sedmnáct jim bylo let...
1964 Karambol
Zálety krále Matyáše

TV seriály

1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Aktatáska (E04)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Azon az éjszakán... (S02E02)
A müncheni férfi (S02E01)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
Nyugtával dicsérd a napot (E06)
Bicajozni tudni kell (E02)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace