foto

Lajos Tándor

  • nar. 16.11.1926
    Bucharest, Rumunsko
  • zem. 28.7.2012 (85 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Naše láska
1995 Vörös bestia (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
1983 A béke szigete (TV film)
Klapka légió (TV film)
1982 Beze stopy
Glória (TV film)
Túlsó part (TV film)
1981 Dočasný ráj
Közjáték Vichyben (TV film)
1980 Két történet a félmúltból
1979 Fegyverletétel (TV film)
Forró mezők (TV film)
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
A kard
Bovári úr (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
1976 Gyémántok (TV film)
Oszlopos Simeon
1975 A tanévzáró
1974 Gúnyos mosoly (TV film)
Kalandok és figurák (TV film)
Lodník na Dunaji
1973 A menekülő herceg (TV film)
Úhor
1972 Běž, aby tě chytili
1971 A labda - Karinthy Ferenc műveiből (TV film)
Dny čekání
1970 Ráktérítő (TV film)
Szép leányok, ne sírjatok!
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Svědek
1968 A Hamis Izabella
1967 Ezek a fiatalok
1966 Titkok éjszakája (TV film)
1965 A sedmnáct jim bylo let...
1964 Nyáron egyszerű
1956 Keserű igazság
Kolotoč

TV seriály

1993 Kisváros (TV seriál)
Farkas a veremben (E08)
Fegyverek és kokain (E07)
Váratlan vendég (E05)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1976 Kántor (TV seriál)
Az erdész halála (E03)
Robog az úthenger (TV seriál)
Balatoni betyárok (E02)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
Bicajozni tudni kell (E02)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
A Galilei-állomás rejtélye (E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
A kultúrmunka (E05)
Az első levél (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace