foto

Péter Cseke

  • nar. 3.10.1953 (66 let)
    Oradea, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Igazából apa
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1987 A nagy varázslat (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
A rágalom iskolája (TV film)
Listy, květiny, věnce
1983 Erdő (TV film)
Gyertek el a névnapomra
1982 Rohanj velem!
1981 Dočasný ráj
Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
1979 Cseresznyéskert (TV film)
1978 Amerikai komédia (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
1977 A kard
1976 Hátország (TV film)
II. Richárd (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

TV seriály

1988 Fele királyságom (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (8)
Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Franciaország 1855 - 1857 (E07)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
Párizs - London 1851-1853 (E05)
1981 Petőfi (TV seriál)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
Deákpályám (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky