foto

Anna Kubik

  • nar. 8.1.1957 (62 let)
    Ősi, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nyolctól tízig (studentský film)
2015 Évforduló
2014 Indul a bakterház (divadelní záznam)
2012 Bedobozolt kacatok egy Magyar litánia
1992 Vörös vurstli
1991 Az Aranyműves boltja (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
Barbárok (TV film)
1988 Gyökér és vadvirág (TV film)
1987 A Palika (TV film)
A nagy varázslat (TV film)
Dada (TV film)
Valahol Magyarországon
1986 Nyári keringő (TV film)
Tánya (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
1984 Csodatopán (TV film)
1983 Bajuszverseny (TV film)
Napos oldal (TV film)
1981 Cid (TV film)
Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
1980 Kdo tady hovoří o lásce?
Kojak Budapesten
1979 Rablók (TV film)

TV seriály

2017 Lengemesék - Nyár a nádtengeren (TV seriál) - vyp.
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Szerelmi gyászmise (E04)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Megpörkölt pörkölt (E02)

Dokumentární

2016 Nincs kegyelem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace