foto

Gyula Benedek

  • nar. 29.3.1953 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dumapárbaj
2004 Nepohřbený muž
1994 Devictus Vincit (TV film)
1989 Erdély aranykora (TV film)
Margarétás dal (TV film)
1988 Szigorú idők (TV film)
1987 A pacsirta (TV film)
1985 Gyémántpiramis (TV film)

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Utrax (S01E08)
2011 Hacktion (TV seriál)
A megfelelő ember (S01E01)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1993 Kisváros (TV seriál)
Farkas a veremben (E08)
1990 Linda (TV seriál)
Tüzes babák (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace