foto

János Bata

  • nar. 12.8.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Skleněný tygr
1997 Balekok és Banditák
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1994 Az álommenedzser (TV film)
Devictus Vincit (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
Vörös vurstli
Zsötem
1990 Játékosok (TV film)
1989 A legényanya
Cena zlata
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
Peer Gynt (TV film)
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 A pacsirta (TV film)
Doktor Minorka Vidor nagy napja
1984 Ty zatracený živote

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
A vetélkedő (S04E04)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2000 Trautmann (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Öregberény (TV seriál)
Szüret (S02E04)
1991 Família Kft. (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace