foto

Richard Sanders

  • nar. 23.8.1940 (78 let)
    Harrisburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Poslední den na obzoru
2000 Alej milenců
Nowheresville
Ten nejlepší
1999 Anoosh of the Airways
1997 Black Circle Boys
1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1994 Beans of Egypt, Maine, The
1991 Neonové město
1988 Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
1983 Dívka z údolí
Found Money (TV film)
The Invisible Woman (TV film)
1980 Nahá bomba
Trouble in High Timber Country (TV film)
1979 Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
Bud and Lou (TV film)
Ruby and Oswald (TV film)
The Gypsy Warriors
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Billy Jack Goes to Washington
Good Against Evil (TV film)
1976 Bitva o Midway

TV seriály

2002 Dům v růžích (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Gravedale High (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Nothing in Common (TV seriál)
You Can't Take It with You (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Šestnáct let a co máš (S01E06)
1986 Alf (TV seriál)
Tajný kód 6-5000 (S01E04)
Designing Women (TV seriál)
Easy Street (TV seriál)
InHumanoids (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Berrenger's (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Spencer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
It Takes Two (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1979 Roveh Huliot

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Found Money (TV film)

TV seriály

1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Solid Gold (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace