foto

Péter Győri

  • nar. 16.3.1963 (57 let)
    Győr, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 Vadkanvadászat
2007 Buhera mátrix
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
A trónörökös (TV film)
1988 Az angol királynő (TV film)
Kiáltás és kiáltás
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Kard és kocka (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
Öregberény (TV seriál)
A kölyök (S02E11)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky