foto

Elliot Villar

  • nar. 6.6.1980 (39 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loser Leaves Town
2015 Stážista
2009 Sexy 40
2008 Milenci
2004 Smyčka

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
P.O.G. (E02)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Pilot (E01)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Reckoning (S03E06)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Marius Josipovic (S02E08)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
další epizody (4)
2017 The Son (TV seriál)
The Plum Tree (S01E02)
First Son of Texas (S01E01)
Time After Time (TV seriál)
You Will Find Me (E09)
Suitcases of Memories (E07)
Caught Up in Circles (E06)
další epizody (7)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Political Operation (S02E14)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Kmag Yoyo (E08)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.5_br4ve-trave1er.asf (S01E06)
eps1.4_3xpl0its.wmv (S01E05)
eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg (S01E02)
Aféra (TV seriál)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
Gotham (TV seriál)
Everyone Has a Cobblepot (S01E18)
The Blind Fortune Teller (S01E16)
Černá listina (TV seriál)
The Longevity Initiative (No. 97) (S02E17)
2014 Black Box (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dramatics, Your Honor (S05E15)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Blood Is Thicker (S02E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Černá knížka (S04E07)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
2008 The Return of Jezebel James (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace