foto

Balázs Lázár

  • nar. 1.7.1975 (44 let)
    Szolnok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
2003 Revizoři
1997 Csinibaba

TV seriály

2019 A Tanár (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S02E01)
2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
A franciákat senki sem érti (E01)
Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Hacktion (TV seriál)
A Hold sötét oldala (S02E04)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
A francia kapcsolat (S02E09)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy zsaru mind fölött (S01E12)
Csibészek iskolája (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace