foto

Károly Safranek

  • nar. 9.3.1953
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 5.12.2012 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Utolsó jelentés Annáról
2001 Anarchisták
1997 Csinibaba
Dlouhý soumrak
Villamos
1996 Caligula
1994 Devictus Vincit (TV film)
1992 A skorpió megeszi az ikreket reggelire
Vörös vurstli
1985 Az idegen gyermek (TV film)
1978 Bodnárné (TV film)
1977 Galilei (TV film)

TV seriály

1996 Éretlenek (TV seriál)
Macskagyökér (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky