foto

Mickey Spillane

  • nar. 9.3.1918
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 17.7.2006 (88 let)
    Murrells Inlet, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vražedná matka 2
1995 Vražedná matka
1992 Hammar
1963 Girl Hunters, The
1954 Ring of Fear

TV seriály

1974 Columbo (TV seriál)
Vydat nebo zemřít (S03E05)

Dokumentární

1999 Century: America's Time, The (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Já, porota - kniha
1970 Delta Factor, The - kniha
1967 Aslan Yürekli Kabadayı - kniha
1963 Girl Hunters, The - kniha
1957 My Gun Is Quick - kniha
1955 Líbej mne až k smrti - kniha
1954 The Long Wait - kniha
1953 I, the Jury - kniha

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace