foto

Tim Haldeman

  • nar. 10.1.1949 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2012 Vše o štědrém večeru (TV film)
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2002 Velký tlustý lhář
1999 Three Secrets (TV film)
1997 Alien Avengers (TV film)
Rozpoutané peklo
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1995 Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1993 The Great O'Grady (TV film)
1991 Mrtvá ve vodě (TV film)
1990 Detektiv Kid
1989 Lobster Man from Mars
1985 Policejní akademie 2
1983 Shooting Stars (TV film)
1982 Don't Go to Sleep (TV film)
1980 Horalové
Sezóna proměn
Vojín Benjaminová
1978 Poslední správný chlap (TV film)
1977 Just a Little Inconvenience (TV film)
The Hunted Lady (TV film)
1975 Noc postupuje
1973 Chlapec, který spatřil vlkodlaka
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)
1955 Good Morning, Miss Dove

TV seriály

2012 Hodinový manžel (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jedna noc (S03E16)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj šéf a holič zdarma (S04E20)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Pitts, The (TV seriál)
Skin (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Won't Someone Please Help George Bailey Tonight (S02E20)
Pohotovost (TV seriál)
Procházka v lesích (S07E14)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Lost at C (S05E09)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Love & Money (TV seriál)
Passions (TV seriál)
1997 Migo (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Harts of the West (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ukvapený soud (S05E20)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Láska na prodej (S01E05)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace