foto

Lucille Benson

  • nar. 17.7.1914
    Scottsboro, Alabama, USA
  • zem. 17.2.1984 (69 let)
    Scottsboro, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 When Your Lover Leaves (TV film)
1981 Amy
Halloween 2
1979 1941
Charleston (TV film)
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Murder in Music City (TV film)
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)
Bunco (TV film)
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
The Greatest
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Killer Who Wouldn't Die, The (TV film)
Stříbrný blesk
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 Runaway Barge, The (TV film)
1974 Betrayal (TV film)
Day the Earth Moved, The (TV film)
Huckleberry Finn
Mame
Reflections of Murder (TV film)
1973 Devil's Daughter, The (TV film)
Message to My Daughter (TV film)
The Blue Knight (TV film)
Tom Sawyer
1972 Heat of Anger (TV film)
Jatka č. 5
Private Parts
The Delphi Bureau (TV film)
Women in Chains (TV film)
1971 Cactus in the Snow
Duel (TV film)
Escape (TV film)
1970 Malej Fauss a Velkej Halsy
Stanice WUSA
1960 Sestup Orfeův

TV seriály

1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Concrete Cowboys (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Nashville 99 (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
1975 Cop and the Kid, The (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Paper Moon (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky