foto

Leslie Bevis

  • nar. 13.2.1957 (62 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Všichni moji muži
1995 Out There (TV film)
Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
1993 Člověk listopadu
1991 Talent pro hru
1988 Lebkouni
Liberace (TV film)
1987 Dítě štěstěny
Rags to Riches (TV film)
Spaceballs
1986 Kate's Secret (TV film)
1984 Amazons (TV film)
Průvodce osamělého muže

TV seriály

1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přerušený článek (S04E25)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Island Son (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Okouzlený (S02E03)
1988 Dear John (TV seriál)
Van Dyke Show, The (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Pursuit of Happiness (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ztracená láska: 2. část (S03E02)
Ztracená láska: 1. část (S03E01)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace