foto

Irina Lavrentěva

  • nar. 22.2.1945 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář
1992 Dance Macabre
1975 Odinnadcať naděžd
1973 Otkrytije
1969 Cvěty zapozdalyje
1967 Deník hloubkového letce

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Trying (S07E06)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Year of the Rat (S02E11)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlodějská čest (S02E20)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Dětská skládačka (S13E07)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1972 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky