foto

Arturo Castro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Broken Hearts Gallery
2019 Lady and the Tramp
Semper Fi
The Informer
2018 Brand New Old Love
2017 Bushwick
Deidra & Laney Rob a Train
Dámská jízda
2016 Ace the Case
Railway Spine
Ulička slávy
2015 Mi America
2014 Sun Belt Express
2012 Indigo Children
2011 Come Home Raquel
2008 Looking for Palladin

TV seriály

2020 Americký táta (TV seriál)
100 Years a Solid Fool (S17E01)
2019 Alternatino With Arturo Castro (TV seriál)
Pokoj 104 (TV seriál)
Itchy (S03E03)
Broad City (TV seriál)
Stories (S05E01)
Silicon Valley (TV seriál)
RussFest (S06E06)
Hooli Smokes! (S06E03)
Blood Money (S06E02)
2017 No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (7)
Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Convivir (S03E08)
další epizody (10)
Broad City (TV seriál)
Bedbugs (S04E09)
House-Sitting (S04E08)
Just the Tips (S04E03)
další epizody (4)
2016 Broad City (TV seriál)
Getting There (S03E09)
B&B-NYC (S03E07)
Rat Pack (S03E04)
další epizody (4)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Doctor Doctor (S01E05)
Broad City (TV seriál)
Coat Check (S02E09)
Citizen Ship (S02E07)
Hashtag FOMO (S02E05)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Debate (S06E12)
2014 Broad City (TV seriál)
Apartment Hunters (S01E09)
Hurricane Wanda (S01E07)
Pu$$y Weed (S01E02)
další epizody (4)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
První střih bolí nejvíc (S04E02)
Vítejte v džungli (S04E01)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Alternatino With Arturo Castro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky