foto

Arturo Castro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lady and the Tramp
2018 Brand New Old Love
2017 Bushwick
Deidra & Laney Rob a Train
Dámská jízda
2016 Ace the Case
Railway Spine
Ulička slávy
2015 Mi America
2014 Sun Belt Express
2012 Indigo Children
2011 Come Home Raquel
2008 Looking for Palladin

TV seriály

2017 No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (7)
Narcos (TV seriál)
Going Back to Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Convivir (S03E08)
další epizody (10)
Broad City (TV seriál)
Bedbugs (S04E09)
House-Sitting (S04E08)
Just the Tips (S04E03)
další epizody (4)
2016 Broad City (TV seriál)
Getting There (S03E09)
B&B-NYC (S03E07)
Rat Pack (S03E04)
další epizody (4)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
Coat Check (S02E09)
Citizen Ship (S02E07)
Hashtag FOMO (S02E05)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Debate (S06E12)
2014 Broad City (TV seriál)
Apartment Hunters (S01E09)
Hurricane Wanda (S01E07)
Pu$$y Weed (S01E02)
další epizody (4)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
První střih bolí nejvíc (S04E02)
Vítejte v džungli (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace