foto

Alexandr Bykovskij

  • nar. 20.11.1985 (33 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pod električeskimi oblakami
2009
2007 1814
2005 Harpastum

TV seriály

2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Virtualnyje děňgi (E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Bessonnica (S17E02)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pozdnij zakaz (S16E15)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Pravo na ošibku (E04)
Šamanka (TV seriál)
Dočki-matěri (E05)
2013 Šaman (TV seriál)
Proščaj, oružije (S02E15)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S10E08)
Episode 7 (S10E07)
Episode 6 (S10E06)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace