foto

Alexandr Bykovskij

  • nar. 20.11.1985 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tri bogatyrja i princessa Egipta
2015 Dojti do ručki
Pod elektrickými mračny
2009
2007 1814
2005 Harpastum

TV seriály

2017 Čužoje lico (TV seriál)
Virtualnyje děňgi (E07)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Vypusknoj (S03E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Bessonnica (S17E02)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pozdnij zakaz (S16E15)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Pravo na ošibku (E04)
Šamanka (TV seriál)
Dočki-matěri (E05)
2013 Šaman (TV seriál)
Proščaj, oružije (S02E15)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S10E08)
Episode 7 (S10E07)
Episode 6 (S10E06)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky