foto

David DeSantos

  • nar. 27.1.1975 (42 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 An American Dog Story
Brand New Old Love
Cruel Intentions (TV film)
Love on the Vines (TV film)
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
2014 Na vítězné vlně
2013 Enter the Dangerous Mind
2007 Delta fór
Wraiths of Roanoke (TV film)
2002 Klamné zdání

TV seriály

2017 Famous in Love (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
2015 Banshee (TV seriál)
Hadi a ti druzí (S03E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Mise na Mars (S07E16)
2014 The Red Road (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Orál (S02E04)
ŰberRay (S02E02)
2011 Záměna (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
It's Alive (S02E01)
Torchwood (TV seriál)
End of the Road (S04E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Hypochondr (S02E09)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavá voda (S04E02)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Spyder Games (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace