foto

Joe Urla

  • nar. 25.12.1958 (60 let)
    Pontiac, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hands of Stone
2014 Crazy House (TV film)
2009 Čtyři opuštění muži
2008 Che Guevara
2004 Invitation to a Suicide
1998 Drtivý dopad
1997 Brittle Glory
1996 Spáči
Wedding Bell Blues
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Zvláštní dny
1994 Skandální odhalení
1993 Chycen při činu (TV film)
1992 Osobní strážce
1989 Wired
1988 Nehoda na silu 7 (TV film)

TV seriály

2018 Manifest (TV seriál)
Connecting Flights (E05)
Turbulence (E03)
2015 Power (TV seriál)
You're Not the Man (S02E07)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The Last Call (S05E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Neviditelný (S16E04)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dirty (S12E14)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Nečekat na horší časy (S01E04)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vyjasnění (S05E08)
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2007 Army Wives (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Cartoon (S09E13)
1997 Perné dny (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Summer of George (S08E22)
The English Patient (S08E17)
1996 Temné nebe (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Fatigues (S08E06)
The Little Kicks (S08E04)
The Foundation (S08E01)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Myšlenky na nevěru (S05E03)
1993 Dave's World (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Severance (S02E13)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Cuba Libre (S03E14)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace