foto

Mel Johnson Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stuck
2004 In the Shadow of the Cobra
1998 Archibald the Rainbow Painter
1997 Hideous!
1993 Poetry Hall of Fame, The (TV film)
1992 Intimní cizinec (TV film)
1990 Jedna vražda za druhou
Total Recall
1989 American Blue Note
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 Off the Mark
1981 Eubie! (TV film)

TV seriály

2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Tváří v tvář (S02E06)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 Advokáti (TV seriál)
State of Mind (S03E09)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Nakupujte u odborníka (S04E19)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)

Dokumentární

2019 Maurice Hines: Bring Them Back

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky