foto

Peter Marinker

  • nar. 1941
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Stomach
2013 Miss Todd
2006 Let číslo 93
2003 Láska nebeská
2001 Shaka Zulu: Boj o pevnost (TV film)
1997 Horizont události
1995 Margaret's Museum
Soudce Dredd
1990 Plod noci
1988 Deadline: Madrid (TV film)
1987 Three Wishes for Jamie (TV film)
1986 Labyrint
1985 Smaragdový les
1972 Adult Fun
Klíčem je strach
1971 Bread
1968 Last of the Long-haired Boys

TV seriály

2015 Into the Badlands (TV seriál)
2003 Family (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Jim Henson Hour, The (TV seriál)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Oppenheimer (TV seriál)
1977 Profesionálové (TV seriál)
The Mackinnons (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
XYY Man, The (TV seriál)
1975 Second Verdict (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Never a Cross Word (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace